Lallon tytöt Työtyttöjen takana

Ilosta ihmisiin ja ahkeraan, monipuoliseen auttamiseen

Työtytöt Oy on Hanna ja Elina Lallon vuonna 2013 perustama siivous- ja kotipalveluja tuottava yritys. Ennen yhtiön pystyttämistä takana oli jo useita vuosia alan erilaisia töitä, mutta into palvella ja auttaa asiakkaita mahdollisimman monipuolisesti, omien mieltymysten mukaan, herätti idean omasta yrityksestä. 

Siitä syntyi Työtytöt, jonka palveluihin tänä päivänä kuuluu kattava kirjo siivouksia kotitalouksille ja yrityksille, arkiaskareiden suorittamista sisällä sekä ulkona, ruokahuolto, asiointiapu ja monenlaista muuta. Remmiin ovat hypänneet myös koti- ja mökkitalkkarihommissa uurastavat Työpojat!

Palvelumme löytyy etusivulta näpsäkässä pähkinänkuoressa. Jos et vielä käynyt lukaisemassa, niin tutustu ja kysy toki apuamme tarpeen mukaan. Päätoimialuettamme on Etelä-Karjala, kuten Savitaipale, Lemi, Luumäki ja Lappeenranta.

Nimensä mukaisesti työtä tehden – ja sitä kaihtamatta

Alusta alkaen toimintamme ydin on ollut ahkeruudessa ja työtä pelkäämättömässä asenteessa. Teemme tunnollisesti kaiken sen, mitä kerromme ja lupaamme. Meille siivous, pyykinpesu ja muut välttämättömät arjen askareet eivät ole pakkopullaa, vaan mieluisaa puuhaa!

Me sydän ihmiset

Ihmiset ja kohtaamiset ovat päivittäinen osa työtämme. Autamme ikäihmisiä ja muita apua tarvitsevia, teemme kodeista ja työpaikoista viihtyisämpiä ja kevennämme arjen painolastia. Olemme ilomielin myös sinun apunasi. Jos siis tarvitset palvelujamme, soittele tai laita viestiä, niin jutellaan!

Terveisin,

Yrittäjät Hanna ja Elina Lallo
Kotipalvelutyöntekijät/siivoojat Emmi, Anna, Carita, Henna ja Sanna-Riikka

Ota yhteyttä »

Tuemme urheilua ja nuorisotyötä

Haluamme kannustaa terveelliseen elämäntapaan ja urheiluun! Siksipä:

  • Olemme olleet mukana Saipan Sputnik Verkostossa vuodesta 2016, www.saipa.fi.
  • Tuemme Luumäen Pojat Ry jääkiekkojaoston toimintaa ja erityisesti D2-, E2- ja F1-junioreiden jääkiekkojoukkueita, www.lupo.fi.
  • Vuonna 2018 alkoi edelleen jatkuva yhteistyö Savitaipaleen Ladies Open -kansainvälisessä tennisturnauksessa, www.stts.fi.
  • Ikuisina heppatyttöinä olemme osakkaana Etelä-Karjalan poniraviliigassa. Tuemme raviurheilun nuorisotyötä. Ihastuttavan liigaponimme Usvaniityn Jesperin valmentajan/ohjastajan Miina Tikan touhuja voit käydä kurkkaamassa Facebookissa.
  • Lahjoitimme 2019 lokakuussa Suomen Lapsellista Ry:n kautta Etelä-Karjalan keskussairaalan lastenosastolle 6 askartelupakkausta, www.lapsellista.fi.

Muista kotitalousvähennys!

Yksityishenkilöt voivat hakea kaikista kotona teetetyistä töistä kotitalousvähennystä. Tarkemmat tiedot löydät vero.fi-sivuilta

KYSY TYÖTYTTÖJÄ TÖIHIN

Ota yhteyttä »