Ei niin suurta sotkua, etteikö siivous meiltä sujuisi!

Siivouspalvelut ympäristöystävällisesti kodeissa ja yrityksissä Savitaipaleella, Lemillä, Luumäellä, Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa

Toisille siivous on pakollinen paha, toisille taas aidosti mieluisaa puuhaa – kuten meille Työtytöille! Siivouspalvelumme muuntuvat moneen kotitalouksien ja yritysten tarpeisiin, niin kertaluonteisiin kuin jatkuviin siivouksiin. 

Työtä pelkäämätön tiimimme on toiminut alalla jo vuodesta 2013. Ota yhteyttä kysyäksesi sinulle sopivaa siivousta Etelä-Karjalan alueella: palvelemme Savitaipaleella, Lemillä, Luumäellä ja Lappeenrannassa. 

Olemme valmiina nitistämään sotkut, pölyt ja tiukatkin tahrat!

Siivousta siellä sun täällä

  • Yrityksille toimistosiivoukset, muuttosiivoukset, viikkosiivoukset ja rakennussiivoukset.
  • Kotitalouksille muuttosiivoukset, viikkosiivoukset, suursiivoukset ja rakennussiivoukset.
  • Tyhjien asuntojen siivoukset.
  • Lattioiden vahanpoistot ja vahaukset.
  • Ikkunoiden pesut.
  • Kokolattiamattojen, sohvien yms. tekstiilien pesut.
  • Mökkien kevät- ja syyssiivoukset.
  • Haastavat raivaussiivoukset.
  • Tyhjennämme ja siivoamme myös kuolinpesät sekä häätöasunnot luottamuksella.

Lisäksi olemme Eksoten henkilökohtaisen avun, lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun sekä omaishoidon palvelusetelituottaja. Lisää aiheesta hinnasto-sivulla. Tiesithän, että voimme auttaa sinua myös asiointipalveluiden, ruokahuollon, pyykinpesun ja monen muun askareen tiimoilta?

Luonnon ystävän kotimaiset tuotteet – vain parasta asiakkaillemme

Samoin ympäristölle sekä meille itsellemme. Käytämme vain puhtaita, laadukkaita ja ekologisia kotimaisia pesuaineita. Pyrimme muutenkin töitä tehdessämme toimimaan aina mahdollisimman ympäristöystävällisesti.

Ehdoton luottamuksellisuus

Takaamme ehdottoman vaitiolovelvollisuuden. Kun suoritamme siivousta asiakkaidemme luona, nähdyt ja kuullut asiat jäävät sinne. Asiakkaamme voivat täysin luottaa heidän yksityisyytensä kunnioittamiseen. 

Ota yhteyttä »

Suosittelemme: I-Mopilla koneellinen lattiapesu

Meillä on käytössämme näppärä I-Mop yhdistelmäkone, jolla saat halutessasi kotiisi koneellisen lattiapesun. I-Mop sopii aivan kaikille lattiapinnoille (ei kuitenkaan kokolattiamatolle). Tälle koneelle annamme vahvan suosituksen, kysy hintaa!

Katso I-mopin esittelyvideo.

Muista kotitalousvähennys!

Yksityishenkilöt voivat hakea kaikista kotona teetetyistä töistä kotitalousvähennystä. Tarkemmat tiedot löydät vero.fi-sivuilta

KYSY TYÖTYTTÖJÄ TÖIHIN

Ota yhteyttä »