Ruokahuolto, ulkotyöt ja hoivapalvelut

Toimeliaat Työtytöt apunasi Savitaipaleelta Luumäelle, Lemille, Lappeenrantaan ja muualle Etelä-Karjalaan

Siivous- ja asiointipalveluiden lisäksi tulemme ilomielin auttamaan erilaisissa kodin sisä- ja ulkoaskareissa, jotka eivät itseltä syystä tai toisesta onnistu tai joihin ei yksinkertaisesti ole aikaa saati jaksamista. Hoidamme ruokahuoltoa, pidämme pyykkivuoret kurissa ja urakoimme ulkosalla erilaisissa pihatöissä.  

Lue ohesta lisää ja kerro, miten voisimme auttaa sinua tai läheistäsi! Toimimme Etelä-Karjalassa, kuten Savitaipaleella, Lemillä, Luumäellä ja Lappeenrannassa. 

Ruokahuollolla terveellinen ateria päivittäin

Ruokahuolto varmistaa, että kotona asuva vanhus saa joka päivä ravitsevan ruoan. Monipuoliset ateriat on valmistettu maistuviksi ja terveellisiksi, ja toimitus on sovittavissa asiakkaan tarpeen mukaan. Kysy lisätietoja ruokahuollosta. 

Pyykinpesu paremmin pyörimään

Työtyttöjen avulla pyykkikuorma kevenee ja arki rullaa vaivattomammin. Tilaa meiltä säännöllinen pyykinpesu, niin puhtaita vaatteita, lakanoita ja muita tekstiilejä on aina saatavilla. Palveluumme kuuluu pyykkien nouto ja palautus pestyinä sekä silitettyinä/mankeloituina.

Hallussa haravoinnit ja muut pihapuuhat

Tartumme tottuneesti myös haravaan ja lumilapioon ja upotamme kädet multaan. Voit jättää meille monet raskaat, aikaa vievät ulkotyöt, kuten haravoinnin, lumityöt, pihapuiden leikkaukset, kukkapenkkien hoidon, polttopuiden teon ja mitä muuta tontillasi sitten onkaan tarve tehdä. Kysy vain rohkeasti apua pieneenkin puuhaan!

Hyödynnä palveluseteli palveluidemme hankinnassa 

Olemme myös Eksoten henkilökohtaisen avun sekä lapsiperheiden tilapäisen kotipalvelun palvelusetelituottajia. Lue lisää hinnaston yhteydestä, ja hyödynnä palveluseteli asioihin, joissa apu olisi tarpeen. 

Hoivapalvelun kanssa kevyempää arkea

Iän tai sairauden tuoma toimintakyvyn aleneminen tuo paljon haasteita arkeen. Me haluamme auttaa sinua tai lähimmäistäsi pärjäämään kotona niin pitkään kuin mahdollista.

Voimme tarjota sinulle tai omaisellesi täyden palveluratkaisun, johon sisältyy esimerkiksi:

  • kodin siivous- ja ulkotyöt
  • pyykinpesu
  • ruuanlaitto
  • kauppa-/apteekkiasiointi
  • saattoapu
  • kylpy- ja saunotusapu.

Palvelukokonaisuus räätälöidään jokaiselle sopimuksen mukaan, joten kerro toki toiveista ja tarpeista omalla kohdallasi. Toiselle voi riittää pelkkä ruokahuolto, toinen voi tarvita apua useissa arkisissa asioissa – mietiskellään yhteistuumin paras ratkaisu juuri sinulle!

Ota yhteyttä »

Muista kotitalousvähennys!

Yksityishenkilöt voivat hakea kaikista kotona teetetyistä töistä kotitalousvähennystä. Tarkemmat tiedot löydät vero.fi-sivuilta

KYSY TYÖTYTTÖJÄ TÖIHIN

Ota yhteyttä »