Tukena ja apuna arjen juoksussa

Siivous- ja kotipalvelut

Tarmokkaat Työtytöt palveluksessasi Savitaipaleella, Lemillä, Luumäellä, Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa

Me Työtytöt Oy olemme vuonna 2013 perustettu siivous- ja kotipalveluyritys Savitaipaleen, Lemin, Luumäen, Lappeenrannan ja muun Etelä-Karjalan aueella. Olemme täällä Sinua varten, jotta arkesi olisi himpun verran helpompaa, viihtyisämpää ja turvallisempaa. 

Siivoamme, hoidamme pyykit ja ruokahuollon ja olemme asiointiapuna. Pihapuuhatkin hoituvat rautaisin rantein Koti- ja Mökkitalkkaripalvelu Työpoikien toimesta. Myös yrityksille tarjoamme siivouspalveluja. 

Näin voimme auttaa

Mitä näistä ikinä tarvitsetkaan kotiisi, läheisellesi tai yrityksellesi, kysy toki meiltä! Olemme myös Eksoten palveluntuottaja – katso lisää hinnasto-välilehdeltä. 

Rakkaudesta lajiin

Ja ihmisiin! Nautimme aidosti kaikesta siitä, mitä siivous- ja kotipalveluiden saralla pääsemme tekemään. Jokaisessa tehtävässä kohtaamme asiakkaamme täydellä luottamuksella ja arvostuksella. Meille sopii aina soittaa ja kysyä lisää, mietimme mielellämme kanssasi sopivat palvelut, jotka auttaisivat parhain päin sinua tai läheistäsi. 

Ota yhteyttä »

Ajankohtaista

Hiljalleen alkaa olla aika varailla mökin syyssiivousta ja talviteloille laittamista. Kysy lisää! Avullamme vapautat enemmän aikaa arkeen ja harrastuksiin. 

Koronavirus aiheuttaa huolta ja hämmennystä! Me työskentelemme koronasta huolimatta täydellä turvallisuudella. Voit kysyä lisää toimintatavoistamme koronavirusepidemian aikana: p. 045 1425 559, Elina Lallo tai siivoustyotytot@gmail.com.

Tuemme nuorisotyötä ja urheilua eri muodoissa, ja haluamme omalta osaltamme kannustaa terveelliseen elämäntapaan sekä urheiluun! Lahjoitamme myös hyväntekeväisyyteen eri muodoissa, lue lisää.

Muista kotitalousvähennys!

Yksityishenkilöt voivat hakea kaikista kotona teetetyistä töistä kotitalousvähennystä. Tarkemmat tiedot löydät vero.fi-sivuilta

KYSY TYÖTYTTÖJÄ TÖIHIN

Ota yhteyttä »